Zwangerschapsmassage

Home / Massage Menu / Zwangerschapsmassage

De Zwangerschapsmassage van regio Arnhem – Nijmegen

Een zwangerschap brengt veel veranderingen en drukte met zich mee. Daarom is het belangrijk om extra goed voor jezelf te zorgen. De zwangerschapsmassage van MG urban spa is een massage die jou en je kindje rust brengt. Geniet en ontspan je vermoeide lichaam op een warm waterkussen dat zich aanpast aan jouw lichaam.

Tijdens de massage besteden we extra aandacht aan de punten die tijdens de zwangerschap extra worden belast. Maar natuurlijk vergeten we – behalve je buik – ook de andere delen van je lichaam niet. Als je specifieke wensen hebt (want elke zwangerschap is anders), dan passen wij graag de zwangerschapsmassage aan jou aan. We voeren de massage op een zachte- en rustige manier uit om te veel stimulatie van de bloedsomloop en hormoonsysteem te voorkomen. Ook houden we rekening met het vermijden van bepaalde drukpunten. Samen met de warme olie die niet alleen heerlijk ruikt, maar ook je huid intensief voedt kom je even helemaal tot rust.

Omdat wij de zwangerschapsmassage met zorg, rustig en ontspannen uitvoeren, kun je tot het einde van je zwangerschap van deze massage genieten. Vanaf 12 weken zwangerschap te boeken.

60 minuten | €62,-

Zwangerschapsmassage DELUXE 

De ultieme selfcare die je nodig hebt als zwangere moeder! Geniet extra lang van de zwangerschapsmassage met als heerlijke aanvulling het super hydraterende, biologisch afbreekbare sheet masker voor je buik van Hatch Mama. Dit Belly Mask is ideaal om de zichtbaarheid van buikstriemen en littekens te minimaliseren. 

Waarom dit masker alles is wat je zwangere buik nodig heeft:

♡ Hydraterend en voedt de droge, jeukende buik;
♡ Snel absorberend serum, dus geen plakkerig laagje;
♡ Helpt littekenweefsel na de bevalling te verzachten;
♡ Plantaardig en glutenvrij;
♡ Vrij van parabenen, ftalaten, kleurstoffen en geurstoffen;
♡ Dermatologisch & allergie getest;
♡ Knipoog bedrukt met cosmetische-kwaliteit, niet-giftige inkt;
♡ Ook verkrijgbaar in onze Boutique!

90 minuten | €90,-

Lees meer: