Over ons

MG URBAN SPA Round

Bij MG urban spa zijn wij gepassioneerd in alle aspecten van het bereiken en behouden van een gezonde levensstijl. Wij geloven dat één van die aspecten is om te ontspannen en tot rust te komen van de drukte van het moderne leven.

MG URBAN SPA Round

Het massage menu van MG urban spa is gecreëerd met het individu in gedachten, volledig afgestemd naar jouw persoonlijke wensen. Met onze extra brede openingstijden, kan je na een lange dag, je weer van top tot teen verfrist en vernieuwd voelen.

MG URBAN SPA Round

Bij MG urban spa draait alles om ontspanning en gemak. Daarom verzorgen wij onze massage behandelingen bij jouw aan huis, heerlijk tot rust komen zonder dat je het huis uit hoeft.


Reviews

Jeanet V

“Ik koos voor een bindweefselmassage. Martine beloofde dat het zou helpen de huid te verbeteren en celullite te verminderen. En het is gelukt!!! Ze is een echte professional en een geweldig persoon.”
Maart 2020

Origineel op Tripadvisor


Irina Verwer

“Ongeloofelijke ervaring! In de loop van een paar weken heb ik verschillende massagebehandelingen bij Martine geboekt – en ik vond ze allemaal geweldig! Martine is niet alleen een erg aardig en warm persoon, ze is ook een goed opgeleide professional die toegewijd is om je de beste ervaring ooit te geven. Ik raad haar ten zeerste aan!”
December 2021

Origineel op facebook


Bibi Geurts

Martine is een geweldige masseuse. Ik ken haar nu al een aantal jaren en boek regelmatig een massage. Ze vind je zwake plekken altijd en weet precies wat ze moet doen om je lichaam weer beter te laten voelen. Naast het feit dat ze een geweldige masseuse is, is ze ook een vriendelijk persoon, altijd in voor een gesprek en oprecht geintereseerd in jouw verhaal”
Maart 2020

Origineel op Tripadvisor


Sterre

Een geweldige masseuse!

“Voordat ik Martine en haar magische handen ontmoette, had ik altijd nek- en schouderpijn. Ze heeft me daarbij geholpen en nu heb ik minder pijn en stress. Ik ben erg dankbaar voor haar.”
December 2019

Origineel op Tripadvisor


Sarakinlán Murillo

“I love MG Urban Spa! Due to the pandemic and I just became a mother, Martine is going to my house. The pregnancy relaxation massages helped me a lot and now i’m under treatment to remove the extra liquid from my body. My husband also gave me a massage for my birthday and it was fantastic. I recommend everyone to take this into account as a surprise birthday, anniversary, etc. The price and quality are absolutely on hand!”
Oktober 2021

Origineel op facebook