Therapeutischemassage

Home / Massage Menu / Therapeutischemassage

Therapeutischemassage

De therapeutischemassage is een op jouw behoefte aangepaste massage. De massage is gericht op het loskrijgen van knopen. Er wordt meer druk uitgeoefend op pijnlijke plekken waardoor diepe knopen of blokkades verminderen. Problemen zoals een slechte houding, sportletsel, chronische spanning door bijvoorbeeld stress of reumaklachten kunnen hiermee behandeld worden. 

De voordelen van een therapeutischemassage

De voordelen zijn er heel veel. Wanneer je last hebt van spierspanning of andere pijnlijke plekken zal na de behandeling meestal direct het effect voelbaar zijn. Bewegen gaat makkelijker en de plekken zijn minder pijnlijk. Je lichaam voelt lichter en weer meer als één geheel. Klachten die jaren de kans hebben gehad zich op te bouwen, kunnen vaak niet in één keer verholpen worden. We raden je daarom aan een paar keer achter elkaar te komen. Overleg hierover met de masseur voor advies.

Het fijne voordeel van een therapeutischemassage is dat het niet alleen pijn vermindert, uit onderzoek blijkt dat de massage ook de bloeddruk, hartslag en stress verlaagd. Het verlicht stress-gerelateerde klachten zoals hoofdpijn en gespannen spieren. Daardoor heeft het een positief effect op de bloeddruk en de productie van serotine, het ‘geluks hormoon’. Het werkt dus ook goed als een ontspanningsmassage.

30 minuten | €38,-
60 minuten | €62,-

Lees meer: