Sportmassage

Home / Massage Menu / Sportmassage

Sportmassage

Behoefte aan een intensievere massage waarbij de focus ligt op je vermoeide spieren en/of specifieke klachten? Ga dan voor een intensieve en stevige sportmassage waarbij er extra aandacht wordt gegeven aan jouw focusgebieden. De doorbloeding, conditie en spanning van je spieren zullen verbeteren en ook afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Bovendien voorkom je met een sportmassage overbelasting van je spieren en hiermee dus blessures. Je kunt de massage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje niets gedaan hebt.

Waarom een sportmassage?

Je kunt bijvoorbeeld enkele dagen voor als enkele dagen na een flinke inspanning een sportmassage nemen. Voorkom blessures en ga voor een preventieve sportmassage. En als je al last hebt van een blessure, dan zorgt een sportmassage voor een sneller herstel.

Voordat de massage begint, zal de sportmasseur met je bespreken waar je op dat moment behoefte aan hebt. Je geeft aan wat je met de massage wilt bereiken en waar de focus van de massage moet komen te liggen. Bijvoorbeeld op je benen, schouders, nek of rug.

30 minuten | €38,-                                                                               

Lees meer: