THE SPECIALS

Home / Massage Menu / THE SPECIALS

DEEP RELAXATION MASSAGE

Heb je regelmatig last van migraine of spanningshoofdpijn? Hoofdpijn wordt meestal veroorzaakt door een verhoogde spanning in de spieren. Bij hoofdpijn en stress is de Deep Relaxation massage een ultieme manier om te ontspannen en tot rust te komen. Onze masseurs behandelen de plekken die net even wat extra aandacht verdienen, zoals je schouders, je nek en ook je hoofd.

Wat je situatie ook is, een Deep Relaxation massage is in alle gevallen een verstandige keuze. Het zorgt voor ontspanning waardoor hoofdpijnklachten minder hevig en minder vaak zullen terugkeren of zelfs kunnen verdwijnen. Voor het beste resultaat is het aan te raden om deze massage regelmatig te herhalen.

45 minuten | €50,-

URBAN CLEANSE SCRUB TREATMENT

Een bijzonder luxe en huid verfraaiende scrub treatment. Met een body scrub worden alle dode huidcellen aan de oppervlakte van de huid verwijderd. Na een scrub-sessie oogt de huid weer stralend en fris. Bij MG urban spa maken we gebruik van een heerlijke body shaping scrub/peeling cream. Na een intensieve back scrub krijg je massage met een verzorgende olie voor een zijde zachte huid.

60 minuten | €65,-


STRESS RELIEF BODY MASK

Deze intensieve voedende lichaamsbehandeling is een ware traktatie voor je huid. Zeg vaarwel tegen je stress na het gebruik van ons verzorgende en hydraterende body mask. Het gebruik van onze rijke body mask met o.a groene thee, argan olie, cocos olie en shea butter geeft niet alleen glans aan je lichaam, maar gaat ook onzuiverheden en littekens op je huid tegen. Als je last hebt van zonnebrand, is deze lichaamsbehandeling extra aan te raden! Tijdens deze behandeling krijg je tevens onze ontspannende nek- en hoofdhuidmassage.

60 minuten | €65,-

Lees meer: