Rug,- nek- en schoudermassage

Home / Massage Menu / Rug,- nek- en schoudermassage

Rug,- nek- en schoudermassage

Heb je regelmatig last van je rug, nek en/of schouders? Dan ben je beslist niet de enige. Door onze huidige leefstijl krijgen deze delen van ons lichaam het soms zwaar te verduren. De spieren worden vaak zwaar belast, of blijven juist te lang stil waardoor stijfheid kan optreden.

Fysiek werk en eenzijdige houdingen, zoals lang achter een bureau zitten, kunnen deze klachten veroorzaken en naast spierpijn leiden tot hoofdpijn en migraine. Deze populaire massage focust op de pijnpunten en spierverhardingen en zorgt ervoor dat de spieren weer soepel en ontspannen aanvoelen.

Zeurende pijn in de onderrug komt best vaak voor, maar is niet altijd heel ernstig. Een massage kan de pijn verlichten. Wij passen verschillende technieken toe, waardoor de gevoeligheid in de onderrug vaak vermindert. Tijdens de rug,- nek- en schoudermassage proberen wij jouw rug los te masseren. Maar houd er rekening mee, klachten die jaren de kans hebben gehad zich op te bouwen, kunnen vaak niet in één keer verholpen worden. We raden je daarom aan een paar keer achter elkaar te komen. Overleg hierover met de masseur voor advies.

Een rugmassage tegen de stress

Ook stress is een belangrijke factor die voor rugklachten zorgt. Met een massage verminderen niet enkel lichamelijke klachten, maar vaak ook psychische klachten. Stress zet zich vaak vast in de nek en tussen de schouders. De spieren zijn verdikt en ingekort, dit wordt vaak ook een spierknoop genoemd. Bij MG urban spa masseren wij deze pijnlijke punten, zodat de spieren zich weer kunnen ontspannen.

30 minuten | €38,-
60 minuten | €62,- 

Lees meer: