Bindweefselmassage

Home / Massage Menu / Bindweefselmassage

De bindweefselmassage voor een stralende huid zonder cellulite

Droom je van een gladde, strakke huid zonder cellulite of onregelmatigheden? MG urban spa heeft de oplossing voor jou! Of je nu streeft naar een strakkere huid, centimeterverlies, of gewoon wilt genieten van een gezondere, zijdezachte huid. Onze gespecialiseerde bindweefselmassage is dé behandeling om cellulite te bestrijden en je huidtextuur te verbeteren.

Wat veroorzaakt cellulite? Het ontstaat wanneer vetcellen zich ophopen in het onderhuidse bindweefsel, wat resulteert in verminderde bloedcirculatie en moeilijkheden bij het afvoeren van vet, vocht en afvalstoffen. Het bindweefsel wordt harder en onregelmatigheden zoals bobbeltjes en putjes worden zichtbaar.

Wat kan je verwachten van een bindweefselmassage?

Onze bindweefselmassage is intensief en stimuleert de bloedcirculatie, waardoor vetcellen efficiënter worden afgebroken en afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Bovendien verbetert het de opname van voedingsstoffen door je huid. Het resultaat? Een gladdere, stevigere, gezondere huid die zijdezacht aanvoelt. Wie verlangt er nu niet naar zo’n prachtige huid?

Waarom kiezen voor bindweefselmassage bij MG urban spa?

Met gemiddeld vier tot vijf behandelingen zie je al zichtbare resultaten. Hier zijn enkele voordelen van onze bindweefselmassage voor het lichaam:

De voordelen van de bindweefselmassage voor het lichaam

 • Zichtbare vermindering van cellulite:
  Geniet van een gladdere huid en verminderde cellulite.
 • Afbraak van vetcellen:
  Onze bindweefselmassage helpt bij het afbreken van ongewenst vet.
 • Minder onderhuidse verklevingen:
  Verlicht ongemak veroorzaakt door verklevingen.
 • Verbetering van de huidconditie:
  Laat je huid stralen en voel je zelfverzekerd.
 • Minder last van vermoeide benen:
  Ervaar verlichting van vermoeidheid en spanning in je benen.
 • Versteviging van de huid:
  Krijg een veerkrachtige en stevige huid.
 • Sneller afvallen in combinatie met sporten en een gezond voedingspatroon:
  Versnel je gewichtsverliesreis.
 • Een strakkere huid die straalt!

Bij MG urban spa kijken we naar je wensen, bespreken we welke resultaten we kunnen behalen en wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn. Het aantal behandelingen verschilt per persoon en wat je wensen zijn. Na gemiddeld vier tot vijf behandelingen is er al zichtbaar resultaat: zowel een strakkere en gladdere huid, als centimeterverlies. Ook als je niet wilt afvallen is is een bindweefselmassage een goede behandeling om letterlijk beter in shape te komen, met een veerkrachtige, stevige en gezondere huid die ook nog eens zijdezacht aanvoelt. Om de werking van de massage te versterken, brengen wij na de massage een verstevigende lichaamspakking aan waardoor de doorbloeding nog eens extra gestimuleerd wordt.

Ontdek de voordelen van bindweefselmassage bij MG Urban Spa in de regio Arnhem – Nijmegen. Neem contact met ons op en boek vandaag nog jouw bindweefselmassage kuur voor o.a je benen, billen en buik.

Help je lichaam een handje na je zwangerschap

Na de zwangerschap heeft je lichaam tijd nodig om weer volledig te herstellen en terug in vorm te komen, maar je kunt je lichaam wel een handje helpen. Met de bindweefselmassage pakken we het opgeslagen vet en vocht aan en bovendien verstevigen we de huid van de buik en de benen. Boek nu onze speciale bindweefselmassage post pregnancy!

Een bindweefselmassage kan het best worden toegepast in kuurverband. Wij adviseren gemiddeld 10 behandelingen 1 a 2 x keer per week voor het beste resultaat. Wij behandelen o.a de benen, billen, buik en armen.

50 minuten | €62,-

Bindweefselmassage pakket 10x | €590,-

Lees meer :